"Simpo" stao u Zubinom Potoku

Bez autora
Aug 25 2011

Kompanija "Simpo" iz Vranja saopštila je da je, zbog blokade transporta robe iz Srbije na Kosovo, zaustavila proizvodnju u sopstvenoj fabrici u Zubinom Potoku, ali i da trpi ogromnu štetu zbog toga što ne može da isporuči nameštaj kupcima u novootvorenim salonima u Gnjilanu i Prištini, iako su ga oni unapred platili. "Simpo" navodi da će kupcima koji su avansno uplatili nameštaj biti vraćen novac, kao i da će plasman u ta dva salona biti zaustavljen u narednih šest mesci, zbog čega će kompanija imati gubitak veći od milion evra. U saopštenju se dodaje da "Simpova" fabrika lameliranog nameštaja u Zubinom Potoku, koja je sagrađena 1990. godine sredstvima kompanije i zapošljava oko 150 radnika, nije do sada nikada zaustavljala proizvodnju, čak ni u vreme bombardovanja 1999. godine.

"Simpo" stao u Zubinom PotokuKompanija "Simpo" iz Vranja saopštila je da je, zbog blokade transporta robe iz Srbije na Kosovo, zaustavila proizvodnju u sopstvenoj fabrici u Zubinom Potoku, ali i da trpi ogromnu štetu zbog toga što ne može da isporuči nameštaj kupcima u novootvorenim salonima u Gnjilanu i Prištini, iako su ga oni unapred platili.

"Simpo" navodi da će kupcima koji su avansno uplatili nameštaj biti vraćen novac, kao i da će plasman u ta dva salona biti zaustavljen u narednih šest mesci, zbog čega će kompanija imati gubitak veći od milion evra.

U saopštenju se dodaje da "Simpova" fabrika lameliranog nameštaja u Zubinom Potoku, koja je sagrađena 1990. godine sredstvima kompanije i zapošljava oko 150 radnika, nije do sada nikada zaustavljala proizvodnju, čak ni u vreme bombardovanja 1999. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik